Acest website foloseste cookies pentru a asigura o functionalitate buna a cosului de cumparaturi si a procesului de cumparare. Pentru o experienta ideala in navigarea pe acest website, trebuie sa acceptati cookie-urile.

0
SCAUN DE BUCATARIE MODENA Vezi mai mare

SCAUN DE BUCATARIE MODENA

241 lei

Produs Nou

DENUMIRE: SCAUN DINING

MATERIAL: LEMN MASIV SI TEXTIL

DIMENSIUNI: 1000 X 460 X 470 X 400

PRODUS FABRICAT IN POLONIA

Dimensions:

100 cm 46 cm 47 cm 40 cm

Available colors:

 

Scaun pentru spatii/incaperi moderne si bucatarii sau sufragerii, ce da o nota de eleganta si originalitate. Produsul este de calitate superioara fiind fabricat din lemn masiv si tapiterie din textil.

ASAMBLAREA SE FACE RAPID DATORITA INSTRUCTIUNILOR DE MONTAJ DAR SI A CONCEPTULUI EVOLUAT CREAT PENTRU A FACILITA ASAMBLAREA USOARA.

ACHIZITIONAND 4 SCAUNE BENEFICIATI DE 5% DISCOUNT SI 10% LA CORPURILE DE ILUMINAT : WWW.LUSTREDELUX.COM

 

Magazinul nostru va propune o serie de PRODUSE DE MOBILIER SI CORPURI DE ILUMINAT special create pentru a satisface fiecare cerinta si idee a dvs..

Ne propunem sa promovam produse inedite in Romania. Calitatea si originalitatea de care dau dovada produsele noastre sunt garantia certa a pozitiei noastre in topul site-urilor cu si despre corpuri de iluminat din Romania. Cu ajutorul dvs. putem creste si in acelasi timp dezvolta IDEEA DE "CUMPARATURI ON-LINE", avand garantia ca ceea ce va doriti... ceea ce reprezinta poza ... este intr-adevar si produsul pe care il doriti.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

SCAUN DE BUCATARIE MODENA

SCAUN DE BUCATARIE MODENA

Scrieți-vă părerea

V-ar putea interesa si...