Acest website foloseste cookies pentru a asigura o functionalitate buna a cosului de cumparaturi si a procesului de cumparare. Pentru o experienta ideala in navigarea pe acest website, trebuie sa acceptati cookie-urile.

0
PAT PENTRU CAMERA BEBELUSI GOOD NIGHT ALB ANNA MUCHA DESIGN CLASIC Vezi mai mare

PAT PENTRU CAMERA BEBELUSI GOOD NIGHT ALB ANNA MUCHA DESIGN CLASIC

2237 lei

Produs Nou

DENUMIRE: PAT CAMERA BEBELUSI GOOD NIGHT ANNA MUCHA DESIGN CLASIC

CULOARE: ALB

DIMENSIUNI: 146 cm(LUNGIME) X 96 cm(INALTIME) x 74,5 cm(ADANCIME)

MATERIAL: MDF

GARANTIE: 2 ANI

 • Colecția Bellamy Good Night de Anna Mucha este proiectul original al actriței. Este inspirată de arta clasică într-un stil Art Deco rafinat și delicat. Originalitatea proiectului implică o combinație elegantă de elemente semicirculare cu elemente drepte, iar subtilitatea mobilierului este accentuată de picioare frumoase, de mână și de elemente ornamentale.
 • Pentru a spori confortul utilizării, s-au folosit șine de ghidare silențioase, care sunt echipate cu un sistem de închidere cu atingere.
 • Patul de pat este fabricat din plăci MDF de înaltă calitate și din fildeș din lemn pictat cu vopsea certificată și pentru copii. 
 • - baza de pat reglabilă cu 3 poziții înălțime
 • - 3 bare detașabile
 • - patul crește împreună cu bebelușul
 • - dezasamblarea cadrului frontal permite crearea unui pat pentru copii / canapea
 • - este inclusă o șină de protecție care protejează copilul împotriva căderii după transformarea pătuțului în pat - se potrivește unei saltele de dimensiune 70x140 Vârsta: de la 5 ani la aprox.
 • Dimensiuni (cm): L: 146, W: 74,5, H: 96
 • Mobilierul este finisat cu o vopsea special selectionata de la furnizorul italian, care are caracteristici unice de intarire, astfel incat mobila este rezistent la doua tipuri de daune: - Produse chimice: protejează împotriva efectelor lichidelor de apă, lotiunilor, uleiurilor și altor detergenți;
 • - Protecție mecanică împotriva tuturor tipurilor de zgârieturi care rezultă din utilizarea mobilierului. Vopseaua potrivită creează o structură de acoperire perfect netedă. Materialele speciale creează efectul de înfundare a satinului delicat. Paint are toate certificatele necesare. În plus, înainte de punerea în aplicare a vânzărilor de mobilier vopsit este testat în laboratoare în ceea ce privește emisiile. Datorită unei vopsele speciale, nu emit substanțe nocive. Toate produsele noastre sunt ambalate plat și pot fi asamblate cu instrucțiuni ușor de urmat pentru confortul dumneavoastră.

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

PAT PENTRU CAMERA BEBELUSI GOOD NIGHT ALB ANNA MUCHA DESIGN CLASIC

PAT PENTRU CAMERA BEBELUSI GOOD NIGHT ALB ANNA MUCHA DESIGN CLASIC

Scrieți-vă părerea

DESIGNClassic
AMPLASARE IDEALACamere de Copii

V-ar putea interesa si...