Acest website foloseste cookies pentru a asigura o functionalitate buna a cosului de cumparaturi si a procesului de cumparare. Pentru o experienta ideala in navigarea pe acest website, trebuie sa acceptati cookie-urile.

0
MASA CAFEA NAOMI TRANSPARENT - HALMAR Vezi mai mare

MASUTA DE CAFEA NAOMI GRI - DESIGN MODERN - HALMAR

565 lei

Produs Nou

DENUMIRE: MASA CAFEA NAOMI GRI - HALMAR

MATERIAL: STICLA SECURIZATA

DIMENSIUNI: 50 cm 60 cm 110 cm

CULORI: GRI SI NEGRU

GARANTIE: 24 LUNI

PRODUS FURNIZAT DIN POLONIA

DORIM SA VA OFERIM CELE MAI BUNE PRETURI, CONDITII DE LIVRARE, RAPIDITATEA EXPEDIERII.

DESCHIDERE LA LIVRARE.

10% DISCOUNT DE ACHIZITIONARE LA COMANDAREA PRODUSULUI IMPREUNA CU CORPURI DE ILUMINAT DE PE MAGAZINUL www.lustredelux.com !

       Producatorul ne ofera piese de mobilier cu design simplu, original in trend cu cerintele contemporane in materie de mobilier. Va oferim produse de calitate la un pret accesibil fiecaruia dintre dvs.. Puteti alege diverse combinatii de design, personalizandu-va propriul stil al interiorului caminului datorita faptului ca avem o plaja larga de piese de mobilier: Scandinave, Moderne, Clasice, Vintage, Industriale, Rustice sau Shabby Chic.

       Suntem mereu prezenti langa clientii nostrii, oferind cele mai bune preturi atat pentru Corpurile de Iluminat Clasice sau Moderne (www.lustredelux.com) cat si pentru Mobilier Scandinav, Clasic, Modern sau Vintage (www.artimgroup.ro), servicii de Livrare si Postlivrare, asigurandu-va permanent ca ati facut alegerea cea mai buna!

Nu există nici un comentariu pentru moment.

Scrieți-vă părerea

MASUTA DE CAFEA NAOMI GRI - DESIGN MODERN - HALMAR

MASUTA DE CAFEA NAOMI GRI - DESIGN MODERN - HALMAR

Scrieți-vă părerea

DESIGNModern
AMPLASARE IDEALALiving

V-ar putea interesa si...