Scaunul Cherry Galben Curry si Scaunul Goda Turcoaz - combinatia de vara

Scaunul Cherry a devenit popular printre cumparatorii nostrii inca de anul trecut de cand s-a lansat pe piata din Europa, ulterior pe piata din Romania.

Daca la inceput ne bucuram de cateva nuante, anul acesta am primit mai multe culori, mai usor de asortat, in ton cu planurile dvs., catifea mata sau lucioasa.

Mai jos aveti cateva din nuantele din magazinul online, la pret deosebit, cel mai mic de pe piata.

 

 

  Pozele reale de la clienti ne bucura de fiecare data, mai ales cand ne si multumesc pentru produsele pe care le primesc, pentru faptul ca au ajuns la timp si sunt ceea ce isi doreau. Astfel, clienta noastra din Baile Herculane, a ales o combinatie intre Scaunul Cherry Curry si Scaunul Goda Turcoaz. Ambele se bucura de popularitate, au tapiteria dintr-o catifea fina, iar stabilitatea acestora este punctul forte.

Pozele vorbesc de la sine. Va multumim pentru increderea acordata!

https://www.artimgroup.ro/mobila-scandinava/11310-scaun-goda-din-metal-si-textil-de-culoare-turcuoaznegru.html?search_query=goda&results=58

https://www.artimgroup.ro/scaune-restaurant/17789-scaun-dining-cherry-din-catifea-curry-si-picioare-din-metal-stil-modern.html?search_query=cherry&results=23