0

Foloseste iluminatul artificial pentru a crea o atmosfera feerica la tine acasa

Poți spune că este un clișeu, însă un iluminat bun este poate cel mai important aspect al unei locuințe. Alege-l pe cel potrivit, iar casă ta va avea o atmoferă caldă și o ambianță primitoare. Care sunt cele mai importante aspecte când alegi corpurile de iluminat că să obți o atmoferă de vis în fiecare cameră din casa ta, te lăsăm să descoperi în continuare.

LUMINA ÎN LIVING

https://www.lustredelux.com/home/52095-lustra-zoom-sp-alba-stil-modern-ideal-lux.html

Lustra principală din mijlocul încăperii trebuie să fie una de mărime medie spre mare și cu modele interesante care să se reflecte inclusiv pe tavan. Dacă preferi un stil modern sau industrial, alege spoturile aplicate sau spoturi pe șină. Apoi joacă-te cu lumina:  alternează becurile cu lumina rece cu cele cu lumina caldă. Pentru activitățile care necesită energie sau creativitate aprinde-le pe cele cu lumina rece. Când dorești relaxare, pune-le în funcțiune pe cele calde. Ai un corp cu un singur bec? Nici o problemă. Optează pentru un bec dimabil și se rezolvă toate situațiile. Pentru zona de citit și relaxare, alege o lampă de preferat ajustabilă, cu lumină caldă astfel încât să nu fie obositoare. Nu uita de momentele în care te uiți la televior sau pe netflix, pentru acestea achiziționează un lampadar cu lumină ambientală și o intensitate redusă.

Dacă ai un perete sau o piesă de artă pe care dorești să le evidențiezi, aici spoturile sau lămpile speciale sunt soluția ideală.

LUMINA ÎN BUCĂTĂRIE

https://www.lustredelux.com/pendule-moderne/40153-pendul-modern-mapa-bianco-sp1-d30-ideal-lux.html?search_query=mapa&results=42

Bucătaria este zona în care se desfășoară numeroase activități, așa că există și o varietate de opțiuni pentru iluminat. Blatul de lucru are nevoie de multă lumină, rece de preferat, ce poate fi redată cu ajutorul spoturilor sau al benzilor pozițioante sub corpurile suspendate. Locul de luat masa poate fi iluminat prin 2-3 lustre de dimensiuni mai mici, cu cablul lung și lumina caldă, relaxantă. Ai creat atmosfera ideală de savurat masă la tine acasă. Nu uită să lași un spațiul de aproximativ 70 cm între masă și lustră.

Pentru corpul principal de iluminat alege culori neutre sau care se asortează cu nuanțele mobilei de bucătărie.

LUMINA ÎN DORMITOR

https://www.lustredelux.com/home/52079-pendul-vinegar-sp1-cemento-stil-vintage-ideal-lux.html

Când vine vorba de relaxare și odihnă toate luminile trebuie să fie calde. Achiziționează pentru lustra principală o piesă frumoasă. Aceasta va fi printre primele lucruri care vor fi observate la intrarea în dormitor. Este de preferat să aibă intensități multiple pentru a crea diferite ambianțe. Pe noptiere poziționează lămpi ce vor fi de folos la citit, lămpi cu o intensitate medie a luminii. Dacă ai și un birou sau o masă de machiaj în dormitor, alege aici o lampă ajustabilă, de preferat tot cu intensități multiple, dar lumina rece de data aceasta.

LUMINA ÎN BAIE

https://www.lustredelux.com/home/52058-pendul-auriu-holly-sp1-stil-modern-ideal-lux.html

În baie sursele de lumină nu sunt atât de numeroase, însă nu te limita la una singură. Alege pentru cea principală una discretă, de dimensiuni medii spre mici, dat fiind faptul că majoritatea băilor, mai ales la bloc, au dimensiuni reduse. Pe lângă sursa principală de lumină, adaugă becuri cu lumina neutră sau rece și lângă oglinda din baie. Este recomandat să poziționezi becurile în partea de sus și în lateralul oglinzii. Dacă dorești să creezi o atmosferă mai intimă poți instala spoturi deasupra căzii sau a dușului.

LUMINA ÎN TERASĂ/BALCON

https://www.lustredelux.com/home/52178-lampa-de-exterior-sasso-pt1-d33-stil-modern-ideal-lux.html

Aici de obicei nu există foarte multe opțiuni, însă de cele mai multe ori cea mai potrivită soluție o reprezintă lămpile poziționate pe peretele. În funcție de modelul lămpii, lumina se va proiecta pe perete cu un anumit model, creând o atmosferă specială. Iubești atmosfera romantică? Adaugă ghirlande luminoase și câteva felinare.

Efectul este pur și simplu irezistibil.

 

 

LUMINA PE HOL

https://www.lustredelux.com/home/52094-spot-ottone-satinato-dynamite-pl1-stil-modern-ideal-lux.html

În hol este indicat că totul să fie păstrat simplu. De cele mai multe ori acesta este un spațiu redus și cu puțină lumină naturală. Alege o lustră de mărimi mici care să proiecteze modele interesante pe tavan, spoturi sau șină cu spoturi. Lumina rece este cea mai potrivită pentru ca la intrarea in casă să te întâmpine un spațiu radios.

Ai acum DISCOUNT 20% la BRANDUL IDEAL LUX ITALIA, ce produce si comercializeaza o gama variata de corpuri de iluminat potrivita petru orice incapere a casei tale, a biroului, HoReCa, terasa si gradina:

https://www.lustredelux.com/4_lustre-ideal-lux-italia

SURSA DE INSPIRATIE:

https://cildesign.ro/2020/05/29/corpurile-de-iluminat/?fbclid=IwAR2XPR6Ss6NeAJnZSPb7GdUGTfKGemwLp9ll43w78aBR3DMOc4K-0exe9Oo