Acest website foloseste cookies pentru a asigura o functionalitate buna a cosului de cumparaturi si a procesului de cumparare. Pentru o experienta ideala in navigarea pe acest website, trebuie sa acceptati cookie-urile.

0

Transforma pas cu pas dormitorul copilului intr-un adevarat taram de basm

     

   Să creezi un spațiu în care cel mic să se dezvolte poate fi foarte distractiv, dar te va pune la încercare. Amenajarea aceastuia astfel încât rămână pe placul lui odată cu înaintarea în vârstă poate fi o provocare. Noi îți vom prezența niște sfaturi utile pentru un dormitor ideal, potrivit nevoilor copilului tău.

   

   1.Simplitatea contează

Prin păstrarea unui decor simplu, copilul tău va avea mai mult spațiu în carese desfășoare. Alege culori deschise pentru pereți și mobilier pentru a fi actualizate cu ușurință odată cu schimbarea cerințelor/nevoilor copilului.

https://www.artimgroup.ro/mobilier-divers/11490-masuta-cu-scaunel-woody-alb-pur-pentru-camera-bebelus-design-modern.html

   2.Pune-te în locul copilului

Vrei să creezi un spațiu perfect pentru copil? Imaginează-ți că ai 1 metru.

Alege un pat jos, o măsuță cu scaune pentru copii, cutii pentru jucării și un dulap cu rafturi la vedere făra uși și sertare, astfel încât copilul să poată avea acces fără ajutor la obiectele din cameră. Tu vei câștiga timp dacă copilul se descurcă singur în câteva activități, dar cel mai important este el va învăța cum să fie independent.

https://www.artimgroup.ro/home/9814-pat-copii-terreo-personalizare-proprie.html

  1. Concentrează-te pe joacă

Pentru a crea un spațiu în care copilul tău să se simtă bine, neaparat trebuie să adaugi jocuri și jucării. Doar e Woanderland, nu? O tablă/masă de desenat, animale de pluș, cutii decorative pline cu jucării, și multe altele în funcție de preferințele piticului, toate acestea vor face orice încăpere adorată de cei mici.

https://www.artimgroup.ro/masute/11381-masuta-de-schimbat-bebelusi-nomi-design-scandinav.html

    4.Lumina contează

Lumina naturală este esențială pentru orice persoană, mai ales pentru cei în dezvoltare. Dormitorul copilului ar trebuie să fie cel în care intră cea mai multă lumină. Pentru seară, alege un întrerupător ajustabil cu mai multe intensități. De asemenea, îți recomandăm niște lămpi de birou pentru o atmosferă caldă și primitoare.

https://www.artimgroup.ro/comode/11386-comoda-camera-bebelusi-pinette-design-scandinav-.html

     5.Investește în mobilă mulți-funcțională

Prea multe obiecte într-o camera de dimensiuni mici vor da senzția de supraaglomerare. Din acest motiv, este important să prioritizezi nevoile copilului. Hainele celor mici nu necesită un dulap mare, ci unul de dimensiuni mici spre medii. O măsuță ce este folosită atât pentru colorat, cât și pe post de noptieră cu un scaun ce poate fi folosit atât de copil, cât și de adulti sunt niște soluții foarte bune. Încearcă să cumperi mobilier util pentru a fi folosit în cât mai multe moduri posibile.

SIGURANȚA RĂMÂNE PE PRIMUL LOC!

  1. Mobilierul trebuie să fie solid și bine montat
  2. Așează lucrurile la care nu trebuie să aibă acces la o înălțime mare
  3. Acoperă prizele și caloriferele
  4. Nu așeza obiecte de interes pentru copil la înălțime mare
  5. Acoperă colțurile
  6. Nu monta piese de mobilier ce conțin sticlă
  7. Evită draperiile până în podea

Special create pentru ati servii la alegerea corecta, creata sub normele Europene, sunt categoriile familie:

https://www.artimgroup.ro/1437-familii

Sursa de inspiratie :   https://cildesign.ro/2020/05/08/transforma-pas-cu-pas-dormitorul-copilului-in-wonderland/?fbclid=IwAR1JuAAt6lBIW-as3Cjrh3F-HP5RzrLJWv4tuqploSyemyMiWbonI0gi1Bc