Acest website foloseste cookies pentru a asigura o functionalitate buna a cosului de cumparaturi si a procesului de cumparare. Pentru o experienta ideala in navigarea pe acest website, trebuie sa acceptati cookie-urile.

0

Serviciile de Livrare www.artimgroup.ro - www.lustredelux.com - www.noashop.ro

       Plecand de la premiza de a creea un blog cu mobilierul, corpurile de iluminat si decoratiunile pe care le furnizam cu mare drag, prin intermediul Magazinelor On-line: www.artimgrop.ro, www.lustredelux.com si www.noashop.ro, pe care le detinem, am incercat sa consolidam CREDIBILITATEA, de-a lungul timpului de existenta, a cumparaturilor din mediul on-line si pentru cei mai sceptici dintre oamenii cu care am intrat in contact.
       Pe pacursul timpului am introdus pe piata din Romania diverse stiluri, fiecare de actualitate din Europa: Clasic, Baroc, Modern, Vintage, Rustic, Industrial, Shabby Chic si cel mai nou Scandinav Minimalist, mai intai in domeniul corpurilor de iluminat pentru interior si exterior, pentru acasa, uz comercial sau HoReCa, apoi a corpurilor de mobilier si decoratiunilor.
      Datorita faptului ca suntem mereu aproape si incercam sa comunicam cu fiecare dintre dvs. atat verbal, telefonic, cat si prin e-mailuri sau on-line prin intermediul whatsapp, am creat acest articol pentru a va arata ca produsele sunt reambalate corespunzator in momentul primirii de la producatori, cu folie protectoare si banda, ce certifica ca produsul pe care l-ati achizitionat pleaca din depozitele noastre in conditii de ambalare optime, impuse de Regulamentul Firmelor de Curierat, catre locatia unde il primiti dvs.

       !!!   Multumim tuturor clientilor pentru intelegerea acordata de fiecare data atunci cand produsele au ajuns la ei deteriorate datorita transportului, incercam sa oferim cele mai bune servicii Post-Livrare si ne straduim impreuna cu producatorii sa solutionam cat se poate de rapid neplacerile aparute.