0

Promo! In luna septembrie ai Transport Gratuit. Foloseste voucherul LIVRAREGRATIS

Masa dining extensibila ETERNITY LAVA CERAMIC

Alegerea unei mese pentru dining este intotdeauna o grija in plus atunci cand vine vorba de amenajarea spatiului acordat acestuia. In functie de marimea dining-ului, se pot lua decizii referitoare la masa, apoi in functie de culoarea pe care doriti sa o folositi pentru amenajare.

Cu cat dining-ul va fi mai mare, cu atat masa va trebuii sa fie mai lunga, extensibila, impunatoare sau moderna, in stilul ales de dvs.

Astazi va oferim poze reale, trimise de catre un client din Timisoara, cu Masa Eternity, o masa cu un blat de 110 kg, cu grosimea de 13 mm, din care 10 mm reprezinta sticla si 3 mm ceramica.

https://www.artimgroup.ro/mese-design-industrialvintage/25979-masa-dining-extensibila-180225cm-eternity-ii-cod-41090-din-metal-si-sticla-si-ceramica.html?search_query=41090&results=1

Aspectul mesei este unul Industrial, culoarea predominanta fiind negrul, ca la majoritatea produselor in acest stil. Negrul fiind o culoare neutra, permite foarte usor accesorizarea. In functie de ce nuanta se adopta, se poate deschide lumina camerei foarte mult, cu galben, alb sau crem.

Furnizorul nostru din Germania ne incanta de fiecare data cu produse noi, de o calitate deosebita, produse rezistente, atat in cadrul mobilierului cat si decoratiunilor.