Coltarul Scandi - stil Scandinav, practic si la un pret senzational

Stilul Scandinav, este unul dintre cele mai bine cotate din Romania, datorita liniilor simple, minimaliste si de efect ale corpurilor de mobilier din aceasta gama.

Coltarul Scandi este extensibil, confectionat din lemn masiv si tapiterie din textil gri, de calitate buna, rezistenta si usor de intretinut si de curatat. Lemnul de fag utilizat pentru fabricarea acestuia ii ofera stabilitate si confort.

Pozele reale, sunt de foarte mare ajutor pentru a va decide, atunci cand doriti sa achizitionati un corp de mobilier, pentru a observa mai bine detaliile. De aceea am realizat pentru dvs. cateva fotografii:

https://www.artimgroup.ro/coltare/25888-coltar-extensibil-scandi-diverse-nuantet-apiterie-din-stofa-fina-stil-scandinav.html

Nuanta griului se asorteaza in orice living, fie el cu tenta scandinava sau moderna. Pentru o pata de culoare, griul se asorteaza perfect cu galben, portocaliu sau albastru. Coltarul este la pret promotional, economisiti bani si faceti o afacere buna prin achizitionarea lui.

Vizita inopinata a prietenilor sau rudelor, este un motiv bun pentru a alege acest coltar, care se poate transforma cu usurinta in pat de 120/200.

www.artimgroup.ro va ofera 2 ani garantie la achizitia oricarui produl din magazinul online, in acelasi timp va sta la dispozitie cu produse de actualitate, noi aparute pe piata europeana.