Inca un client multumit de acuratetea produselor comandate

Cum sa transformi o incapere intr-un spatiu exclusivist     

         Individualizarea locuintei in conformitate cu propria personalitate reprezinta un trend, este intotdeauna de actualitate, indiferent de tendinte. Insa daca exista posibilitatea contopirii tendintelor anului 2021 cu ideile si preferintele personale? Daca exista o modalitate prin care, o simpla incapere poate inova ideea de design interior exclusivist?

              Fara alte introduceri, va prezentam o piesa de mobilier care poate transforma o simpla incapere intr-un dinning room elegant sau o bucatarie moderna.

https://www.artimgroup.ro/mese-interior/9696-masa-dining-eleganta-baroque-37356.html?search_query=barock&results=81

              Astfel, MASA BAROCK, confectionata din cadru de otel inoxidabil si blat de sticla de Opal, este prelucrata manual si prezinta finisaje atent realizate. Cu o calitate superioara a materialelor, aceasta piesa de mobilier se ridica la standardele europene in materie de design interior.

              Prin combinatia armonioasa de texturi, masa Barock reuseste sa implementeze un nou concept in alegerea materialelor, sticla si metalul reunindu-se intr-o piesa de mobilier dominanta in orice locuinta.

              Masa Barock are o dimensiune ideala, astfel blatul de 200cm lungime tinde sa gazduiasca mese linistite in familie, intr-o ambianta placuta. Stilul baroc, pe care il regasim in aspectul picioarelor mesei, dateaza din secolul XVII si imbina elemente clasice cu detalii extragavante.

              Asadar, reteta succesului in amenajarea unui dinning room este urmatoarea: masa Barock, la care se adauga scaune cu un design realizat in acelasi stil, cateva obiecte decorative si...GATA! Spatiul va capata un aer primitor, va fi unic prin piesa sa de rezistenta, masa Barock si se va transforma intr-un loc din care invitatii nu vor vrea sa plece.