Acest website foloseste cookies pentru a asigura o functionalitate buna a cosului de cumparaturi si a procesului de cumparare. Pentru o experienta ideala in navigarea pe acest website, trebuie sa acceptati cookie-urile.

0

ARTIM GROUP

   Artimgroup s-a infiintat in "lumea virtuala" in anul 2013, atunci cand in Romania primele branduri deja cunoscute pe piata isi deschideau si ele primele magazine online, implementand in era noastra cerintele curentului ce este in voga de "shopping online".

  Cu fiecare proiect pe care l-am dus la bun sfarsit, fiecare comanda primita si onorata ne-am dezvoltat in mediul virtual incercand sa aducem din ce in ce mai multi producatori din diverse tari.

  Ne bucuram de calitatea oferita atat in ceea ce priveste corpurile de mobiler, iluminat si decoratiuni, cat si de experienta pe care am acumulat-o in cei 7 ani de activitate.

  Multumim fiecarui client pentru aportul adus, pentru increderea avuta pe parcursul incredintarii comenzii cat si finalizarii ei. Ne bucuram de fiecare data cand reveniti pentru comenzi noi, pentru faptul ca ne trimiteti poze cu caminele si afacerile dvs. dupa ce le dati contur cu produse comercializate de noi.

  Incercam prin toate mijloacele sa va oferim preturi cat mai decente, mai mici decat piata, produse adaugate zilnic pentru a putea avea o plaja larga din care sa va realizati planurile mult dorite.

  Intregul proces: de punere a produselor in vanzare; raportul cu clientii nostrii atat prin telefon sau whatsapp; modalitatea de a face ca toate problemele survenite din cauza transportatorilor sa fie rezolvate; intelegerea amiabila primita in acesti ani din partea tuturor face ca acest proces de cumparaturi online sa fie mult mai usor atat pentru confortul si timpul dvs., cat si pentru noi ca si furnizori.

  Va multumim pentru increderea acordata! Va promitem sa aducem in continuare cele mai frumoase corpuri de mobilier si iluminat la cele mai bune preturi!