Acest website foloseste cookies pentru a asigura o functionalitate buna a cosului de cumparaturi si a procesului de cumparare. Pentru o experienta ideala in navigarea pe acest website, trebuie sa acceptati cookie-urile.

0

PERSONALIZEAZA CU STIL - FOTOLIUL MOLLY POATE DEVENII CU USURINTA PIESA DE REZISTENTA SI PATA DE CULOARE A LIVINGULUI

Fiecare incapere pe care incepeti sa o decorati, pe langa piesele cheie: masa si scaunele cand vine vorba de un dining, patul si dulapul atunci cand vorbim de un dormitor, canapeaua, fotoliile si o masuta de cafea atunci cand decoram livingul, are nevoie de o pata de culoare ce devine si piesa de atractie atat pentru cei ce vin in vizita cat si pentru confortul si frumusetea estetica vizuala.

De acum incolo vom incerca sa va expunem in ficare saptamana cate o "piesa de rezistenta" ce va face caminul Dvs. sa epateze, sa devina mai elegant si mai practic, oferindu-va in acelasi timp un produs calitativ si un pret bun pentru produsele expuse.

Astazi, va prezentam un fotoliu ce va da o nota de modernism, de eleganta livingului, atat prin forma sa, cat si prin culoare. Este un fotoliu din lemn masiv, cu picioare wenge si tapiterie din catifea albastru imperial, usor de asortat cu orice decor. Accesorizat cu o masuta de cafea, fotoliul Molly, atat de practic si de confortabil poate devenii un punct forte de relaxare, minunat pentru a privii la Tv sau pentru a citii o carte.

Se regaseste in magazin in mai multe nuante:

https://www.artimgroup.ro/home/11141-fotoliu-modern-molly-1-albastru-din-lemn-si-tapitat-in-textil-catifea.html?search_query=molly&results=9