Acest website foloseste cookies pentru a asigura o functionalitate buna a cosului de cumparaturi si a procesului de cumparare. Pentru o experienta ideala in navigarea pe acest website, trebuie sa acceptati cookie-urile.

0

Client Multumit din Constanta

Clientul a combinat cele doua design-uri: Industrial (Masa) si Scandinav (Scaunele) intr-o combinatie reusita, cu tenta Minimalista simpla si de efect.

Atat Masa Sauron (https://www.artimgroup.ro/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=sauron) cat si Scaunele Enzo ( https://www.artimgroup.ro/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=enzo ) le puteti achizitiona din magazinul nostru la Preturi Speciale atunci cand vine vorba de afacerea Dvs si implicit o cantitate mai mare. 

Beneficiind de furnizori atat in domeniul pieselor de mobilier, corpurilor de iluminat dar si ale celor sanitare va putem oferii o plaja larga de unde puteti alege combinatii inedite in functie atat de buget cat si de design-ul pe care doriti sa il adoptati.