CLIENT MULTUMIT - LUNA FEBRUARIE

       Masa LEONARDO – elementul de mobilier preferat al clientilor care isi doresc sa adopte un stil industrial la ei acasa!

       Stilul loft isi are originile in Manhattan, de unde s-a extins treptat si in Europa, fiind extrem de popular in randul celor care prefera aspectul spatiilor industriale.

       Masa LEONARDO indeplineste toate criteriile unei piese de mobilier menite sa transforme un simplu spatiu intr-un living urban, cu elemente care combina diferite finisaje, culori si texturi. De exemplu, clientul nostru a ales sa combine aspectul rigid al mesei LEONARDO cu pata de culoare si caldura oferita de scaunele de culoare maro. Astfel, s-a creat un design soft-loft, menit sa aduca spatiului un plus de modernism arhitectural.

https://www.artimgroup.ro/search?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=LEONARDO

       Inca nu sunteti convins/a ca ar trebui sa achizitionati masa Leonardo? In acest caz, va propunem sa luati in considerare faptul ca, indiferent de celelalte obiecte de mobilier pe care le veti alege, aceasta va fi elementul WOW al livingului dumneavoastra. Este produsa in Polonia si creata special pentru a oferi calitate superioara a materialelor si finisajelor utilizate. Masa LEONARDO este constituita din cadru de metal si MDF, imbinat cu blatul de sticla securizata si MDF, de culoare gri.

       Aceasta masa este extensibila, ajungand de la elementul fix de 140 cm la dimensiunea de 180 cm, transformandu-se astfel intr-o piesa de mobilier versatila si utila.

       In concluzie, ce va oferim? Va oferim un design industrial si urban, care imbina efectul de beton cu elemente specifice stilului modern, va oferim o combinatie armonioasa de culori si texturi impreuna cu un concept contemporan preferat si adoptat de majoritatea clientilor nostrIi!