Lustrele tale favorite vin acum cu - SUPER DISCOUNT -

  • Fondată în 1974, Ideal Lux s-a născut ca o mică realitate ghidata de intuiție pentru a concepe un produs actual care este în același timp accesibil pentru o gamă largă de public, un scop urmărit astăzi. Ambiția noastră este să cuprindem într-un singur brand cea mai largă varietate de stiluri posibile, aliniate la tendințele sectorului, variind de la clasic la modern, de la produse pentru exterior la cele tehnice. Atenția față de oameni este centrală. Ascultam cele mai multe dintre nevoile lor pentru a raspunde nu numai la functionalitate, ci mai ales la un stil de viata. Prezentarea pe cinci continente ne oferă o dimensiune internațională care nu ne-a schimbat modul de a fi și de a funcționa ca o companie: gustul pentru lucruri bune, atitudinea față de transparență, obiceiul de simplitate.

       Ideal Lux este una dintre cele mai importante furnizoare de corpuri de iluminat si din Romania, bucurandu-se de popularitate in cadrul calitatii si a bunei functionalitati a produselor create special pentru a satisface fiecaruia dintre dvs. prin stil, gusturile.

       Comercializam de la debuturile lustredelux.com si artimgroup.ro (8 ani) produsele lor atat in Timisoara cat si in toata tara.

       Varietatea oferita de firma italiana este complexa: de la candelabre sau lustre impozante, sobre in stil clasic, la cele Moderne pline de stil, forma si unicitate.

        Produsele firmei sunt actualizate periodic, urmand in aceasta perioada sa introducem pentru doritori noutatile  care ne-au surprins si in acest an!

        Si pentru ca incepe perioada cand renovarea casei ficaruia devine primordiala si mai usor realizabila, venim in intampinarea dvs. cu o oferta importanta: la achizitionarea pieselor de mobilier puteti beneficia de REDUCERE la toate corpurile de iluminat IDEAL LUX de 25% fata de pretul afisat in magazinul www.lustredelux.com.

FOTOGRAFII SI INFORMATII CE APARTIN IN EXCLUSIVITATE http://www.ideal-lux.com/it/, preluate.