Am mai adaugat un "Client de vaza" in categoria Clienti Multumiti - CASTELUL BRAN

Multumim pentru alegerea facuta personalului Castelului Bran! Datorita Dvs. putem sa mandrim atat cu calitatea produselor comercializate, cat si cu serviciile oferite de firma noastra la nivel national.

Cu fiecare dintre clientii nostrii care sunt deplin satisfacuti de la plasarea comenzii pana la finalizarea ei, reusim ce ne propunem si anume faptul ca, cumparaturile online la nivelul tarii noastre pot sa se realizeze cu mai mare usurinta, capatand in timp din ce in ce mai mare incredere atat din partea clientilor cat si din partea noastra ca vanzator!

După 1918, Transilvania a devenit parte a României Mari. La 1 decembrie 1920, locuitorii Braşovului, prin decizia unanimă a Consiliului oraşului, condus de către primarul Karl Schnell, au oferit Castelul Bran Reginei Maria a României, descrisă ca "o mare regină, răspândindu-şi binecuvântarea oriunde ar merge şi cucerind, astfel, cu un avânt irezistibil, inimile tuturor locuitorilor ţării".

Castelul a devenit reşedinţa favorită a Reginei Maria, care l-a restaurat şi reamenajat pentru a fi folosit de către membrii familiei regale.

Text si fotografii preluate de pe site-ul oficial al Castelului Bran http://www.castelulbran.ro/rezidenta-regala.html