GRATAR CERAMIC PE CARBUNE CU CAPAC, ARTIM GROUP SELECTION
⭐ Garantăm un preț corect ⭐
Durata estimată de livrare variază între 2 și 12 săptămâni, iar termenul exact va fi comunicat în momentul confirmării comenzii.
Descriere
Grătar ceramic mare modern cu cărbune
Un grătar ceramic modern cu cărbune care combină nu numai parametri excelenți de grătar, ci și estetica și funcționalitatea. Aspectul său elegant și construcția solidă o vor face un element inseparabil al terasei. Gratarul are un corp principal cu un diametru impresionant de 40,5 cm, care ofera spatiu adecvat pentru prepararea unor preparate gustoase. Gratarul de gatit cu diametrul de 33,5 cm garanteaza o gratare precisa si uniforma, indiferent de tipul de mancare. Conduce căldura perfect, ceea ce se traduce printr-o grătare uniformă a alimentelor. Semineul este realizat din material Mulite si este rezistent la temperaturi de pana la 1000 de grade, asigurand durabilitate si siguranta in timpul utilizarii.
Soluții funcționale utilizate în dispozitiv
- Mânere din bambus : materialul este ecologic și în același timp ușor de prins.
- Ușă reglabilă din oțel inoxidabil cu două straturi : permite colectarea cenușii și fluxul de aer.
- Sistem de balamale durabil : Sistemul de balamale robust împiedică închiderea capacului.
- Orificiul de aerisire din fontă în partea superioară : facilitează controlul fluxului de aer și, prin urmare, a temperaturii din interior.
- Termometru în capac : facilitează prepararea mâncărurilor gătite optim.
Gratar practic cu capac si termometru
Gratarul modern ceramic cu carbune este o combinatie perfecta de stil, functionalitate si durabilitate. Conceput pentru pasionații de grătar, acest grătar practic cu capac va satisface așteptările chiar și ale celor mai pretențioși utilizatori, oferind momente de neuitat de gust și aromă în timpul întâlnirilor în aer liber.
Grătar, prăjire lentă, afumare și prăjire
Fumatul (110-135 °C)
O metodă tradițională de a adăuga așchii de lemn la cărbune atunci când gătiți carne. Mâncărurile capătă o aromă excelentă aici.
Prăjire (260-370 °C)
O tehnică folosită pentru a prăji toate părțile unui produs dat pe un grătar.
Gratar (160-180 °C)
Vă permite să pregătiți rapid carnea și legumele - direct pe grătar sau folosind o tigaie specială.
Coacere lentă (160-180 °C)
Cel mai adesea folosit pentru coacerea pâinii, durează de obicei multe ore și uneori chiar toată noaptea.
Informatii de baza
- Diametrul corpului: 40,5 cm
- Diametru gratar: 33,5 cm
- Grătar de gătit: oțel inoxidabil
- Dimensiuni asamblate: 55 x 55 x 55 cm
- Inaltime de operare: 29 cm
- Aerisirea superioară: fontă
- Bandă/arc/bază: oțel
- Foc: mullit (rezistență la temperatură de până la 1000 de grade)
- Dom/bază grătar: mullit (rezistent la 1000 de grade)