0

Ce este Cube by ArtimGroup?

Cube este o solutie automatizata de promotii si oferte din cadrul magazinului ArtimGroup si magazinele partenere precum Lustre de Lux.

Cube va tine la curent cu cele mai noi oferte, si va ofera posibilitatea de a obtine reduceri unice, pentru produsele preferate.

Scopul lui Cube by ArtimGroup este sa se asigure ca dumneavoastra beneficiati mereu de cea mai buna oferta pe care vi-o putem oferi.

Cum functioneaza Cube?

Promotiile automate Cube sunt auto-aplicate in cosul de cumparaturi.

In caz contrar, daca sunteti aproape de a atinge un prag de oferta, sistemul va notifica automat ce mai trebuie sa adaugati in cosul de cumparaturi, pentru a beneficia de oferta. Astfel, nu ratati nici o oferta. Desigur, nu sunteti obligat sa apelati la ea. Avantajul este ca sunteti mereu la curent cu cele mai bune oferte.

De exemplu: daca aveti 4 scaune in cosul de cumparaturi, sistemul va notifica de oferta Cube 4 scaune + 1 masa. Astfel, daca mai adaugati si o masa in cosul de cumparaturi, primiti 10% reducere la toata comanda, pe loc, automat.


Promotii active

Puteti vedea si aici toate promotiile Cube de pe ArtimGroup si magazinele partenere

Promotia 4 + 1

Cumpara minim 4 scaune si o masa, si ai pe loc 10% reducere la toata comanda.

Reducerea se aplica automat in cosul de cumparaturi

De asemenea, ca si client ArtimGroup puteti folosi codul CUBE10 si beneficiati de 10% REDUCERE la orice comanda pe www.lustredelux.com