0

Acum ai 10% REDUCERE la categoria LIVRARE RAPIDA - foloseste voucherul 10STOC

Devino revanzator Artimgroup

Venim in sprijinul afacerii dumneavoastra cu produse noi de calitate, din import. Adaugam constant produse noi in portofoliul nostru, pregatite spre revanzare in cadrul magazinului dumneavoastra online sau offline.

Ca si partener Artimgroup beneficiati de discounturi suplimentare in functie de volumul de produse achizitionat si in functie de frecventa achizitiilor. Consideram ca un partener, pentru a putea evolua, are nevoie de tot sprijinul posibil din partea furnizorilor sai.

Revanzatorii Artimgroup au acces la contul propriu de revanzator, cont ce are prioritate in tot ceea ce tine operatiunile cu platforma Artimgroup: cele mai noi produse, cele mai avantajoase discounturi, suport dedicat si newsletter lunar cu promotii doar pentru parteneri

Avantajele revanzatorilor

Preturi de revanzatori


Revanzatorii beneficiaza de preturi preferentiale, pentru a face fata concurentei fie ea in mediul online sau offline.

Promotii speciale


Venim constant cu promotii dedicate pentru revanzatori, si reduceri suplimentare in functie de numarul de comenzi plasate, frecventa si valoarea acestora.

Cont de revanzator propriu


Fiecare partener are contul propriu de revanzator, cont ce beneficiaza de anumite avantaje si prioritati in portalul Artimgroup.ro

Feed de produse


La cerere va putem furniza un feed de produse .CSV sau .XLS pentru a putea importa rapid produsele noastre pe platforma proprie.

Transport Gratuit


Comanda acum de minim 500lei si ai transport gratuit oriunde in Romania

Returnare produse in 14 zile


Garantam returul produselor si a sumei platite timp de 14 zile calendaristice.

Aveti nevoie de ajutor?


Un operator va sta mereu la dispozitie la numarul 0726.603.216 - orar telefon: 11:00 - 16:00

Deschidere colet la livrare


Oferim gratuit deschiderea coletului la livrare pentru a va asigura ca produsele primite sunt in stare perfecta.

Conditii

Pentru a putea deveni revanzator al produselor comercializate de Artimgroup, trebuie sa aveti calitatea de persoana juridica in Romania (va vom cere datele companiei dumneavoastra) si sa plasati o prima comanda de minim 500lei pentru a activa contul dumneavoastra dedicat de revanzator.

Daca doriti mai multe detalii despre programul Artimgroup.ro de revanzare produse, nu ezitati sa ne contactati prin una din metodele preferate din cadrul paginii noastre dedicate de contact - click aici.